flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Звернення голови Павлоградського міськрайонного суду Н.Самоткан до громади міста

26 березня 2018, 15:56

Шановні Павлоградці!

Особисто хочу звернутися до вас у зв'язку з некоректним висвітленням інформації в соціальних мережах та ЗМІ з приводу 18-річного хлопця, підозрюваного в умисному вбивстві двох людей, в тому числі, малолітньої дитини.

13 березня 2018 року слідчий суддя арештував підозрюваного З. на максимально передбачений законом строк - 60 діб. Заявляю офіційно - ніяких рішень щодо його лікування судом не приймалося!

До 13 березня 2018 року ніяких матеріалів, скарг, звернень, заяв , тощо у відношенні підозрюваного З. до суду не надходило.

Мати цього хлопця, дійсно до 22 квітня 2005 року працювала суддею Павлоградського міськрайонного суду, але з вказаного часу ніяких стосунків з колективом суду не підтримує і ніяких дій , направлених на уникнення сина від відповідальності, не вчиняла.

З незрозумілих мені причин, спостерігається намагання маніпулювати громадською думкою, викривлення реальних обставин і бажаня зробити в усьому винуватим суд.

Всі матеріали, які надійдуть до суду стосовно підозрюваного, будуть розглянуті виключно в рамках Закону і в справі буде постановлено справедливе рішення.

Про результати розгляду справи громада буде повідомлена додатково.

Н. Самоткан - голова Павлоградського міськрайонного суду