flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про тимчасове зупинення особистого прийому громадян керівництвом суду

13 листопада 2020, 14:10

У зв`язку з підтвердженим випадком захворювання на коронавірус одного з працівників суду, враховуючи значне зростання кількості інфікованих серед мешканців м. Павлограда, керівництвом Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області 13 листопада 2020 року прийнято наказ " 248-з "Про тимчасове зупинення особистого прийому громадян керівництвом Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області", яким тимчасово встановлені додаткові карантинні обмеження.

Наголошуємо, що Павлоградський міськрайонний суд працює в штатному режимі, судові засідання проводяться, але з певними оособливостями:

  • обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;
  • застосування засобів індивідуального захисту для всіх учасників процесу є обов’язковим;
  • співробітниками охорони суду допускаються до приміщення суду лише учасники судових засідань, вхід до суду вільних слухачів – обмежений.

Звернутись до суду з позовними заявами, клопотаннями та іншими документами можна за допомогою поштового зв’язку, підсистеми «Електронний суд» чи електронної пошти суду: inbox@pvm.dp.court.gov.ua.

Звертаємо Вашу увагу на інформацію Міністерства охорони здоров'я України. Так, за минулу добу, 12 листопада 2020 року, в Україні зафіксовано 11787 нових випадків коронавірусної хвороби COVID-19, летальних випадків - 172.

Павлоградським судом щоденно створюються безпечні умови перебування у приміщенні суду для відвідувачів та працівників нашої установи. Просимо і Вас, шановні відвідувачі, не нехтувати правилами карантину, дбати, насамперед, про власне здоров’я і здоров’я оточуючих.

Додаткову інформацію щодо процесуальної діяльності суду громадяни можуть отримати за тел. (095) 3298542.

 

 

Прес-служба суду