flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ЗАПОБІЖНІ ЗАХОДИ:застосовано до підозрюваних в умисному вбивстві, за попередньою змовою.

10 січня 2023, 11:44
Слідчими суддями Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області взято під варту мешканців м. Павлограда, які підозрюються у вбивстві, за попередньою змовою групою осіб.
Відповідно до матеріалів клопотання, 24 грудня 2022 року під час сумісного вживання алкогольних напоїв за місцем свого проживання 40-річний чоловік разом зі своєю 39-річною співмешканкою вбили раніше знайомого їм 39-річного чоловіка. Щоб позбутися трупу, використовуючи ніж, молоток та пилку підозрюваний розрізав тіло вбитого на частини, роз’єднавши нижні, верхні кінцівки та голову від тулубу, помістив розчленовані частини тіла по декількох пакетах та пішки переніс на іншу територію м. Павлограда, подалі від місця свого проживання.
Його дії кваліфікуються слідством за п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.
До співмешканки К., яка має психічне захворювання, застосовано запобіжний захід у вигляді поміщення до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключають її небезпечну поведінку.
Рішення слідчого судді про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не є остаточною мірою покарання і не є таким, що встановлює вину особи.
Досудове розслідування триває.
 

 

Пресслужба суду