flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заява голови Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області щодо протиправних дій

13 січня 2015, 16:48

13 січня 2015 року о 14 год. 30 хв.  біля  будівлі  Павлоградського міськрайонного суду  Дніпропетровської області зібралися невідомі з прапорами  ВО « Свобода « та «Правого сектору», які  тримали плакати  з образливими  надписами на адресу  суддів Павлоградського  міськрайонного суду. Вони  вигукували заклики, зі змісту яких зрозуміло, що суд, начеб – то, вирішує питання про зміну  чи скасування громадянину  Юношеву  Олексію Олександровичу запобіжного заходу.

Офіційно заявляю, що на 14.00 год. 13 січня 2015 року, клопотань про обрання, зміну  чи скасування запобіжного  заходу  щодо  Юношева Олексія Олександровича в суд не надходило. Також не переданий суду обвинувальний акт  стосовно особи на прізвище «Юношев».

Вважаю дії учасників цього «мітингу» незаконними та провокаційними.

Як голова суду, хочу звернутися до організаторів цього « мітингу « і відкрито заявити, що пріоритетом для себе вважаю захист колективу  Павлоградського міськрайонного суду  від тих, хто принижує та поплюжить судову владу, публічно звинувачує суддів Павлоградського міськрайонного суду  у  протиправній  діяльності  без належних на то підстав. Маю намір звернутися до правоохоронних органів з відповідною заявою стосовно сьогоднішніх подій.

Також хочу повідомити, що судді Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області, не очікуючи висновку Венеціанської  комісії та можливих змін до законодавства, в числі перших  подали  заяви  на проведення перевірки щодо них, згідно Закону України « Про очищення влади». І робити якісь попередні висновки щодо корумпованості суддів Павлоградського міськрайонного суду,  я не дозволю.

 

                                                 Голова  Павлоградського міськрайонного суду   Н.Г.  Самоткан