flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвалено вирок відносно директора комунального підприємства Сватівської міської ради за статтею «Колабораційна діяльність» КК України

13 жовтня 2023, 13:44
11 жовтня 2023 року ухвалено вирок Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області за статтею «Колабораційна діяльність» КК України відносно директора комунального підприємства Сватівської міської ради.
За обставинами справи, директор КП з квітня по вересень 2022 року, за пропозицією окупаційної адміністрації держави - агресора тимчасово окупованого м. Сватове Луганської області, добровільно обіймав посаду директора так званого (мовою оригіналу) «Муниципального унитарного предприятия «Благоустройство Сватовского района», виконуючи передбачені окупантами рф організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарчі функції.
За скоєний злочин обвинуваченого засуджено до 7 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в органах державної влади, місцевого самоврядування чи органах, що надають публічні послуги строком на 12 (дванадцять) років, з конфіскацією всього належного йому майна. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.
 
 
 

Пресслужба суду