flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті збори з нагоди 80-річчя Павлоградського міськрайонного суду

14 червня 2024, 14:49

З нагоди 80-річчя діяльності суду в Павлоградському міськрайонному суді Дніпропетровської області відбулися урочисті збори за участі суддів та працівників апарату.
Почесними запрошеними гостями стали судді у відставці: Валентина Литвиненко, Людмила Кисельова, Тетяна Палюх.
На заході також були були присутні: заступник Голови Павлоградської міської ради Аліса Рябова, Керівник Павлоградської окружної прокуратури Анатолій Кузьменко, Начальник відділу УСБУ в Дніпропетровській області в м.Павлограді Олексій Сухий, Начальник Павлоградського РВП ГУНП Рустам Велієв та співробітники Служби судової охорони.
До присутніх з вітальними словами звернулись голова суду Мар’ян Мицак та суддя у відставці Валентина Литвиненко.
З вітальною промовою, під час якої було вручено відзнаки Павлоградського міського голови суддям у відставці, виступила заступник мера Аліса Рябова.
Словами вдячності і пошани колектив Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області відзначено у вітальному листі Ради суддів України, працівників апарату суду, які присвятили понад 20 років роботі в суді, заохочено подяками Ради суддів України.
В ці тяжкі воєнні часи як і 80 років тому, коли діяльність Павлоградського суду лише була на початку свого становлення, захист прав та інтересів кожної людини є важливим і найголовнішим завданням системи правосуддя.