flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заява голови Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області

17 квітня 2015, 13:20

Заява голови Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області

Судовою колегією Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області  розглядається кримінальне провадження за обвинуваченням  М. за ч. 2  ст.186 КК України, Ц. за ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 121 КК України. Рішення по вказаному кримінальному провадженню  на даний час не прийнято.

16 квітня 2015 року невідомі особи, які іменують себе «Громада Павлограда» на чолі з Юрієм Марченком, ще до початку судових засідань по вказаному кримінальному провадженню публічно розповсюджують неправдиву інформацію стосовно призначення покарання обвинуваченим.

Вказані особи систематично вчиняють пікети біля будівлі суду з метою підриву  у людей довіри до судової влади, створення ілюзії, що ніби - то тільки вони запобігають незаконним судовим рішенням.

Ці особи, які вчиняють незаконні дії біля будівлі Павлоградського міськрайонного суду нав’язують громадянам міста думку про можливість вирішення справи в суді шляхом насильницьких дій, а не законним шляхом.

Звертаю увагу! Згідно ст. 126 Конституції України, вплив на суддів у будь – який спосіб заборонено!

Вищевказані особи розповсюджують явно недостовірну інформацію стосовно розгляду судових справ, вводять в оману суспільство і громадян щодо можливості захисту їх прав Павлоградським міськрайонним судом і здатності суддів Павлоградського міськрайонного суду ухвалювати справедливі і законні рішення. Такі дії мають на меті не очищення  судової системи, а залякування суддів Павлоградського  міськрайонного суду, створення їх негативного іміджу.

16 квітня 2015 року,  через неправомірні дії  Ю. Марченка  та групи невідомих  осіб, суд не зміг своєчасно  розпочати судове засідання.

Колектив  Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області   має намір звернутися  до Президента України і Ради Європи з метою припинення фактів незаконного впливу на суддів під час їх професійної діяльності.

 

                                                                                                             Н. САМОТКАН

                                                                                                                                    Голова  Павлоградського міськрайонного суду

                                                                                                                                   Дніпропетровської  області