flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важливо !

13 травня 2015, 10:01

УВАГА ! 

Учасники судового процесу ( кримінального провадження ) мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді  паралельно  з документами у паперовому вигляді.

Обмін електронними документами відбувається у відповідності до Тимчасового регламенту обміну електронними документами між судом та  учасниками судового процесу, затвердженого наказом ДСА України від 07 вересня 2012 року № 105 (текст регламенту викладено на офіційному сайті суду у розділі «  Інформація щодо роботи «Електронного суду»).

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді  потрібно:

1.     Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу ( завести поштову скриньку електронного суду ), розміщеній на офіційному веб – порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua

2.     Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді по конкретній справі,  яку необхідно  роздрукувати на офіційному веб – порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи  в електронному  вигляді по відповідній справі будуть надходити на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.