flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

По кримінальному провадженню відносно Толстих М.С. відомого, як «Гіві», призначено новий склад суду та підготовче судове засідання.

04 квітня 2019, 16:35

В провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває кримінальне провадження відносно Толстих М.С. відомого, як «Гіві», за обвинуваченням у вчиненні ряду особливо тяжких злочинів.

✔️Згідно ч. 1 ст. 319 КПК України у разі якщо суддя позбавлений можливості брати участь у судовому засіданні, він має бути заміненим іншим суддею, який визначається автоматизованою системою документообігу суду. Після заміни судді судовий розгляд розпочинається спочатку.

❗️У зв’язку з відрядженням для здійснення правосуддя судді Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області Коненко Т.О. з 29 березня 2019 року, дане кримінальне провадження, розпорядженням керівника суду призначено до повторного розподілу.

Ухвалою суду від 03 квітня 2019 року вказане кримінальне провадження призначено до підготовчого судового засідання на 29 травня 2019 року о 11.00 год.

За повідомленням прес-служби суду.