flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Павлоградським міськрайонним судом продовжено участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості - 2».

23 травня 2019, 10:38

Павлоградським міськрайонним судом Дніпропетровської області продовжено участь у Всеукраїнській акції «Урок справедливості - 2», ініційований Асоціацією розвитку суддівського самоврядування України за підтримки Ради суддів України.

✔️20 травня 2019 року учням 4-В класу Павлоградської ЗОШ № 15 презентовано продовження анімаційного фільму "Слон проти Жирафи"🐘🐘🐘🦒🦒🦒, знятого в рамках грантового проекту «Підвищення обізнаності дітей з діяльністю судів» за підтримки Програми «Нове правосуддя».

✔️На урок до учнів завітала суддя Павлоградського міськрайонного суду – Шаповалова Ірина Сергіївна👨‍⚖️. Суддя розповіла про особливості юридичної професії та запропонувала дітям спробувати себе у ролі судді. Школярі активно приймали участь у дискусії та допомогали героям мультфільму справедливо вирішити спір, який виник у мультфільмі.

✔️На прикладі мультфільму дітям було продемонстровано, що можуть бути різні точки зору на одну ситуацію і для вирішення спору потрібен суд.👨‍⚖️

✔️По завершенні заходу усі діти отримали пам’ятні наклейки членів клубу "Справедливці", диплом про участь у акції та цікаву книгу з різними судовими спорами казкових героїв.