flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спростування інформації по кримінальному провадженню за обвинуваченням Джаббарова П.В., Ахмедова А.Ш., Сусоєва С.О.

11 жовтня 2019, 16:00

Користувач мережі FB YuliiaSergeevna в публікації від 04 жовтня 2019 року https://www.facebook.com/ykolomoec/posts/3041186165951502
вказує, що суд не повідомив потерпілих про відкладення судового засідання «..потерпілу сторону Павлоградський суд ніколи в ніякій формі про засідання і відміну(засідань) не повідомляє…».

Павлоградський міськрайонний суд спростовує цю, хочеться вірити, «помилкову інформацію».

За результатами проведення службової перевірки з’ясовано, що секретар судового засідання 04 жовтня 2019 року, о 10.40 год., повідомив стільниковим зв’язком представника потерпілого Вязовіченка С.С. про те, що засідання у справі за обвинуваченням Джаббарова П.В., Ахмедова А.Ш., Сусоєва С.О, призначене на 13.00 год., не відбудеться, через ненадходження на адресу суду копії рішення Дніпровського апеляційного суду за наслідками перегляду попереднього вироку відносно Джаббарова П.В.. Узгоджена в тому числі із потерпілими дата наступного судового розгляду - 11 жовтня 2019 року, 13.00 год..

Суд повідомляє про дату час і місце судового розгляду учасників судового провадження та їх представників. Слухачі та родичі не є сторонами кримінального провадження, але, незважаючи на відсутність обов’язку повідомляти слухачів про відкладення засідання, суд врахував увагу громадськості до вказаної справи і ПОВІДОМИВ про відміну судового засідання на сайті суду та сторінці суду в мережі FB об 11 год. 10 хв..

Причини даної публікації YuliiaSergeevna в FB залишаються на розсуд читача.

За повідомленням прес-служби суду.