flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 листопада 2019 року слідчим суддею Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області взято під варту на строк 60 діб мешканця м. Павлограда, який підозрюється у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своєму рідн

21 листопада 2019, 17:21

2️⃣1️⃣ листопада 2019 року слідчим суддею Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області взято під варту на строк 60 діб мешканця м. Павлограда, який підозрюється у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своєму рідному брату.

ℹ️Конфлікт між братами стався 15 листопада 2019 року, під час вживання алкогольних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між ними зав’язалася словесна сварка у результаті якої підозрюваним було нанесено ряд тілесних ушкоджень потерпілому. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні.

Умисні дії підозрюваного кваліфікуються за ч. 2 ст. 121 КК України, а саме як умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

❗️Звертаємо увагу громадськості, що рішення слідчого судді про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не є остаточною мірою покарання, досудове розслідування триває.

Прес-служба суду.